Onze tiny houses

Eerste drie zijn geplaatst

Onze eerste drie tiny houses staan op het Groot Bronswijk terrein in Wagenborgen, midden in de natuur. Het zijn drie unieke tiny houses, met elk een eigen karakter en geschikt voor één- of tweepersoons huishoudens.

Het gaat om de modellen Easy Home, Wikkelhouse en Woody Popp.

De huurprijzen zijn € 390,- (Easy Home), € 460,- (Wikkelhouse) en € 495,- (Woody Popp) per maand. Deze laatste is de meest luxe variant, met een extra slaapvide en zelfs een vaatwasmachine als onderdeel van de zeer complete inrichting. Dit model is ontworpen door het gerenomeerde MVSA-Architects uit Amsterdam.

Ieder tiny house heeft een eigen vlonderterras en een losstaande schuur, voor bijvoorbeeld het stallen van fietsen of het opbergen van tuinmeubelen.

Vanaf september plaatsen wij nog 26 tiny houses van het type Woody Popp. Deze komen te staan in Appingedam (10), Hoogezand (4) en Midwolda (12). 23 van deze tiny houses zijn dan ook zonder extra slaapvide beschikbaar voor een huurprijs van € 442,- per maand.

Indeling

Onderstaand zijn de indelingsplattegronden van de drie tiny houses te zien. Model Easy Home is met een woonoppervlak van 21,5 m2 het kleinste model. De Woody Popp heeft een woonoppervlak van 28 m2 en het model Wikkelhouse 40 m2.
 
 

Model Woody Popp


 
 

Slaapvide Woody Popp


 
 

Klik hier voor een video over de plaatsing van de Woody Popp


 
 
 

Model Wikkelhouse


 
 
 
 

Model Easy Home